JOHS

Skinddesign & værksted

ved Anni Johansen

 

Velkommen til JOHS – Eget design og skindværksted med over 50 års erfaring

Hos JOHS er vores passion for skindtøj og håndværk tydelig i alt, hvad vi gør. Med over 50 års erfaring, der går tilbage til 1969, har vi dedikeret os til at skabe unikt tøj af højeste kvalitet.

Unikt Design: Alle vores tøjmodeller er resultatet af vores talentfulde designeres kreativitet. Hvert eneste stykke tøj er nøje gennemtænkt og skræddersyet til at repræsentere din stil og individualitet.

Eget Værksted: Vores dedikerede team af erfarne syersker arbejder fra bunden, hvilket betyder, at uanset om du vælger elegante, figursyede bukser i kalveskind eller en varm, gulvlang rulam, kan du være sikker på, at det er 100% unikt og skabt med omhu.

Så træd ind i vores verden af skindtøj, hvor hvert tøjstykke er et mesterværk med årtiers erfaring bag sig. Uanset om du har særlige ønsker, farvepræferencer eller størrelsesbehov, er vi her for at opfylde dine skræddersyede drømme. Velkommen til JOHS – hvor skind bliver til kunst.

Se vores udvalg

Vores produkter

Se alle

Kom og besøg os

Har du særlige ønsker, særlige farver, særlige størrelser, så skriv til os og fortæl om dine ønsker. Ingen opgave for stor eller lille. Vi syr og tilpasser skindtøj i alle størrelser. Dit telefonnummer er vigtigt, så vi kan ringe dig op og snakke om dine ønsker.

Skovgården i Hillerød

Den direkte indkørsel til vores vej blev lukket for et par år siden, så det er ikke helt let at finde os. Vi håber du vil gøre forsøget. Hold ud, vi ligger for enden af grusvejen i den gule gård. Følg autocamper skiltene, de fører direkte til os

Find vej